شعار تبلیغاتی عبارتی اسـت دربـاره سازمان یا مـحصولی خاص، که درباره ویـژگی ها و مزیـتهای آن مطرح می گردد. واژه اسلوگان (Slogan) که در زبان فارسی به آن شعار تبلیغاتی اطلاق می شود، از واژه اسکاتلندی اسلوگ گریم گرفته شده است. به نظر می رسد که ریشه لغوی آن نزدیک و متناسب با مفهومی است که امروزه از آن استفاده می شود. این عبارت در کلیه تبلیـغات سازمان تکرار می شود و همچـنین در ذهـن مخاطـب ماندگار خواهـد شـد.
شعارهای تبلیغاتی امروز خیلی مدرن تر شده اند و جا انداختن آنها در ذهن مخاطب با تصویر، موسیقی و شعر تا حدی پیچیده شده است. گفته می شود که شعارهای تبلیغاتی موثرترین ابزار به منظور جلب توجه افراد به یک یا چند جنبه از یک محصول یا خدمت هستند. شعارهای تبلیغاتی به دو دسته زیر تقسیم می شود:
شعارهای نهادی (موسسه ای)
به شعارهایی اطلاق می شود که برای کسب وجه برای سازمان و ایجاد تصویری مثبت و معتبر ساخته می شود. بسیاری از شرکتها تاکید فراوانی دارند که شعارهایشان درهمه تبلیغاتشان و همه سربرگهای شرکتشان وجود داشته باشد که البته تاکید خوبی است.
شعارهای کالا
این شعارهای تبلیغاتی که با عنوان کپسول های تبلیغاتی نیز نامیده می شود، با مبارزات تبلیغاتی تغییر می کند. این شعارها وجوه مثبت و خاص کالا یا خدماتی را که قرار است تبلیغ شود به تصویر می کشد. باید توجه داشت که شعار هر شرکت باید سه ویژگی اساسی را دنبال کند:
شیوه های طراحی شعارهای تبلیغاتی
شعار تبلیغاتی در اغلب موارد نقش زیادی در عملکرد بین شرکت های رقیب دارد.
شعار تبلیغاتی موثر :
اگر با یکی از شیوه های ثبت در حافظه نظیر یک سرود، شعر، تیزر و یا تصویر همراه شود، سخت فراموش می شود در خاطره ماندگار می شود ( چه آن را دوست داشته باشیم و چه از آن خوشمان نیاید)
نظر شما چیست؟
تماس بگیرید
021-22324883(مشاوره رایگان)
نظرات کاربران